HTML

Gyerek ágy fontos része a leesésgátló

2015.04.15. 23:44 tothgeza16

A gyerek ágyak kiváló minőségűek, két oldalon leesésgátlóval szerelt, erős és biztonságos szerkezetű ágyak. A matrac alátámasztásához a keresztbordás ágyrács a jó választás, mert a hosszbordás megoldás balesetveszélyes, a gyerek keze beszorulhat a bordák közé. Az éleknek lágy kontúrral kell rendelkezniük, fontosak a megfelelő zsanérok, fiókok, valamint a borulás elkerüléséhez a rögzítőszalag a védelmet biztosítja.

Az ideális gyerek ágy egy rugalmas alátámasztást biztosító ágyrácsból és a vele együttműködő matracból áll. A gyerek matracokra is érvényes ami a felnőtt matracokkal szemben támasztott követelmény, hogy a testet minden pontján egyenletesen támassza alá, elosztva így a különböző testrészekből adódó nyomáspontokat. A gyerek matracok a legkülönbözőbb anyagokból készülhetnek, alapanyagban, vastagságban, keménységben jelentősen eltérnek egymástól.

A matrac higiéniája elsősorban nem a matractest alapanyagain keresztül tudjuk megvalósítani, sokkal inkább a matractestet körülvevő anyagokkal. A matracot körülveszi egy lezippzározható és 60 fokon mosható matrac húzat, vásárolhatunk egy matracvédőt, jól főzhető kivitelben, majd erre húzhatjuk a lepedőt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerek-agy.blog.hu/api/trackback/id/tr457372076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása