HTML

Az alvás a gyerekek életének fontos területe

2015.05.06. 21:39 tothgeza16

Amikor a gyerek-ágy vásárlásra kerül a sor, a szülők már jól ismerik a gyermek alvási szokásait, ez nagy segítség a gyerek ágy kiválasztásában. Vásárláskor végig kell gondolni, hogy mennyi helyünk van egy gyerek ágy számára, és milyen időtávban gondolkodunk az első gyerek-ágy kapcsán.

A gyerek ágy fontos tartozéka a gyerek matrac. A matrac választásnál figyelembe kell venni,hogy a gyerekek sokat verejtékeznek, gyakran betegek. A kókusz jól szellőzik, könnyen tisztítható, ideális alapanyag a gyerek matracokhoz.

A matrac higiéniája elsősorban nem a matractest alapanyagain keresztül tudjuk megvalósítani, sokkal inkább a matractestet körülvevő anyagokkal. A matracot körülveszi egy lezippzározható és 60 fokon mosható matrac húzat, vásárolhatunk egy matracvédőt, vízzárós vagy nem vízzárós, de főzhető kivitelben, majd erre húzhatjuk a lepedőt.

Az alvás a gyerekek életének fontos területe, nem olcsó, és nem drága matracot, hanem számára ideálisat érdemes választani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerek-agy.blog.hu/api/trackback/id/tr737436006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása