HTML

Gyerek ágy kiválasztása

2014.11.21. 21:21 tothgeza16

A gyerek ágy kiválasztásánál sok szempontot kell figyelembe venni, a hely kihasználás, jó tárolási lehetőség, kényelmi szempontok, az ágy minősége, megfelelő alátámasztás a gerincoszlopnak, hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyerek ágy tökéletes komfort érzetet nyújtson a pihenéshez és az egészséges fejlődéshez.


A legfontosabb szempont a kényelem és a biztonság. A rácsos ágyból való biztonságos átszoktatáshoz a gyárilag kialakított leesésgátlók segítik a kicsiket. Az élek legömbölyítettek.


A megfelelő matrac kiválasztásakor a szabad levegővétel, szabad mozgás, a könnyű tisztíthatóság biztosítása, az allergének távol tartása, a gerincoszlop megfelelően rugalmas alátámasztása elengedhetetlenül fontos. Az ideális gyerek ágy egy rugalmas alátámasztást biztosító ágyrácsból és a vele együttműködő matracból áll.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerek-agy.blog.hu/api/trackback/id/tr966922335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása