HTML

Gyerek-ágy

Friss topikok

Címkék

A gyerek-ágy a gyerekszobák meghatározó eleme

2014.12.09. 14:49 tothgeza16

A gyerek ágy biztonságos, kényelmes, az élei legömbölyítettek, szerkezetileg erős,szilárd tartós alapanyagok jellemzik. A gyerek ágy ideális mérete 80 x 160 cm, ebben 8-9 éves korukig jól elférnek a gyerekek, és kisebb korukban sem vesznek el benne, nem foglal sok helyet, az amúgy sem túl nagy gyerekszobában.


A gyerek ágy a gyerekszobák egyik meghatározó eleme, a gyerekek 10-12 órát töltenek benne minden nap, ezért nem elhanyagolható a kivitelézése, minősége.


A gyerek ágy fontos tartozéka a matrac, a leggyakrabban a természetes alapanyagú kókusz ágybetétet választják a szülők, mert jól szellőző, könnyen tisztítható, higiéniai szempontból teljesen gyerekbarát.


A gyerek matracokra is érvényes ami a felnőtt matracokkal szemben támasztott követelmény, hogy a testet minden pontján egyenletesen támassza alá, elosztva így a különböző testrészekből adódó nyomáspontokat.


A higiénia fontos területe a gyerek matrac választásnak, a gyerekek sokat verejtékeznek, gyakran betegek. A kókusz jól szellőzik, könnyen tisztítható, ideális alapanyag a gyerek matracokhoz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerek-agy.blog.hu/api/trackback/id/tr556969985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása