HTML

A gyerek ágy fontos tartozéka a matrac

2015.05.27. 23:34 tothgeza16

A gyerek ágy kiválasztásánál sok szempontot kell figyelembe venni, mint az ágy minősége, kényelmi szempontok, hely kihasználás, jó tárolási lehetőség, megfelelő alátámasztás a gerincoszlopnak, mind hozzájárulnak a pihenéshez és az egészséges fejlődéshez.

A matrac fontos tartozéka a gyerek ágynak. Leggyakrabban a szülők a természetes alapú kókusz ágybetétet választják, mert könnyen tisztítható, higiéniai szempontból teljesen gyermek barát. A matrac higiéniáját elsősorban a matractestet körülvevő anyagokkal tudjuk megvalósítani.

A matracot körülveszi egy 60 fokon mosható, lezippzározható matrac huzat, egy matrac védő, főzhető kivitelben, és erre húzhatjuk a lepedőt. A gyerek matrac vásárláskor egy folyamatosan növő szervezetről kell gondoskodni. Ebben a korban még nem beszélhetünk felnőttekre jellemző testsúlyról, ezért olyan matracot kell keresni, amely biztosítani tudja azokat a kényelmi, ízületi és gerincvédelmi funkciókat, amit egy felnőttnek szánt matractól is elvárnánk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerek-agy.blog.hu/api/trackback/id/tr447497414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása