HTML

Gyerek-ágy

Friss topikok

Címkék

Milyen időtávban gondolkodunk a gyerek ágy kapcsán

2015.01.02. 22:52 tothgeza16

A gyerek ágy vásárlásakor végig kell gondolnunk, mennyi helyünk van a gyerek ágy számára, és azt is, hogy milyen időtávban gondolkodunk az első gyerek ágy kapcsán. A szülők már jól ismerik a gyermek alvási szokásait, ami segít a gyermek ágy kiválasztásában.


Amikor egy átmeneti méretben gondolkodunk, annak előnye, hogy nem foglal nagy helyet , a gyerek sem tűnik el az ágyban, és a matrac nincs olyan magasan a földtől. Hátránya, hogy a gyerekkor második felében újra kell cserélni.
A gyerek ágynál elvárás a variálhatóság, szétszedhetőség, utólagos átépíthetőség, biztonság, praktikum és a pormentesség.


A könnyebb és biztonságosabb átszoktatás fontos kelléke a leesésgátló. A gyerek ágy fontos tartozéka a gyerek matrac. A higiénia fontos területe a matrac választásnak, a gyerekek sokat verejtékeznek, gyakran betegek. A kókusz jól szellőzik, könnyen tisztítható, ideális alapanyag a gyerek matracokhoz.


A matrac higiéniája elsősorban nem a matractest alapanyagain keresztül tudjuk megvalósítani, sokkal inkább a matractestet körülvevő anyagokkal. A matracot körülveszi egy lezippzározható és 60 fokon mosható matrac húzat, vásárolhatunk egy matracvédőt, vízzárós vagy nem vízzárós, de főzhető kivitelben, majd erre húzhatjuk a lepedőt.


Az alvás a gyerekek életének fontos területe, nem olcsó, és nem drága matracot, hanem számára ideálisat érdemes választani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerek-agy.blog.hu/api/trackback/id/tr617035333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása