HTML

Gyerek-ágy

Friss topikok

Címkék

A gyerek ágy fontos színtere a gyerekek életének

2015.03.05. 19:59 tothgeza16

A gyerek ágy fontos színtere a gyerekek életének. A rácsos ágyat 2 éves korukra kinövik a gyerekek, egy nagyobb ágyra kell cserélni. Az alvás elég fontos része életüknek, olyan matracot vegyünk gyermekünk számára, amelyben szívesen alszik.

A kókusz jól szellőzik, könnyen tisztítható, ideális alapanyag a gyerek matracokhoz.A hab alapanyagok lassan száradnak ki, különösen a latex. A higiénia fontos területe a gyerekmatrac választásnak, a gyerekek sokat verejtékeznek, gyakran betegek.

A matrac higiéniája elsősorban nem a matractest alapanyagain keresztül tudjuk megvalósítani, sokkal inkább a matractestet körülvevő anyagokkal.

A matracot körülveszi egy lezippzározható és 60 fokon mosható matrac húzat, vásárolhatunk egy matracvédőt, vízzárós vagy nem vízzárós, de főzhető kivitelben, majd erre húzhatjuk a lepedőt.

A kereskedelemben a legegyszerűbb hab alapanyagok is rugalmasak és nagy sűrűségűek, a kínált gyerek matracok a gyerekek számára kényelmesek és egészségesek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerek-agy.blog.hu/api/trackback/id/tr367244259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása